Hoger in Google en andere zoekmachines

De positie (ranking) van je website of webshop heb je uiteraard het liefst zo hoog mogelijk in de zoekmachines, maar wat komt hier bij kijken?
We gaan hierin al meteen onderscheid maken tussen organisch ranking (SEO) en betaalde ranking (SEA). 

SEO

Het SEO vriendelijk maken van je website teksten, het invullen van metadata en afbeeldingen voorzien van ALT teksten raden we altijd aan en dit is ook best iets wat je zelf zou kunnen doen. Maar wil je echt goed organisch vindbaar zijn doormiddel van extra landingspages, SEO teksten, etc., dan raden we je aan om dit door specialisten te laten doen.

SEA

Bij betaalde ranking moet je denken aan Google AdWords. Bij Google kan hiervoor een reclame campagne worden aangemaakt waarbij je de trefwoorden waarop je gevonden wilt worden kunt (laten) instellen.
Wij willen je adviseren om dit NIET zelf in te regelen, maar via een online marketing bureau te doen. Zij weten precies waar ze mee bezig zijn waardoor je meer rendement uit je investeringen kunt halen.

 

Hiervoor werken wij samen met MB-Online

 

Laten doen

Bluepoint webdesign en MB-Online werken samen!

MB-Online richt zich op de online vindbaarheid voor bedrijven op het internet met concrete rendement middels een pragmatische aanpak die transparant is. We realiseren kwalitatieve bezoekers voor jou door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (Google Ads) en Social advertising (Facebook & Instagram). Dit allemaal met het doel om klanten te maken van je bezoekers!

Wij hebben hier jarenlange ervaring & kennis in en een nauwe samenwerking met Bluepoint Webdesign.
Tevens zijn we ook Google gecertificeerd op vlak van Google Analytics en Google Ads waarmee we een onze kwaliteit dienstverlening kunnen garanderen.
Wij gaan elke maand voor het optimale resultaat en willen ons weer bewijzen voor onze klanten met succes. Dit is ook terug te zien in de hoge klanttevredenheid en onze reviews.
Wij weten wat werkt en wat niet zodat jij niet teveel tijd en geld kwijt bent.

Wat heb jij hieraan?

Deze samenwerking is niet alleen voor ons handig en verstandig, maar zeker ook voor onze klanten! Wij hebben verstand van websites en een beetje van SEO. Maar een “beetje” vinden we niet goed genoeg om onze klanten te bedienen. Als je een website voor jouw bedrijf wilt laten maken en goed gevonden wilt worden, dan verwijzen we je dus graag door en stellen we je graag voor aan MB-Online. 

 

Hoe werkt deze samenwerking?

Stel… je wilt een webshop laten maken door ons en wilt daarna organisch goed gevonden worden en ook met Google AdWords aan de slag. Dan maak je een vrijblijvende afspraak om eens een kopje koffie (of thee) te komen drinken bij ons op kantoor en maakt tijdens dit gesprek je wensen kenbaar. Wij kunnen dan aan de hand van eerder gemaakt werk voorbeelden laten zien en meedenken voor eventuele (maatwerk) oplossingen bij speciale wensen.

Na ons gesprek kunnen we je jouw wensen voor SEO optimalisatie en Google AdWords doorgeven aan MB-Online. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen voor verdere informatie en uitwerking.

Zodra er akkoord is gegeven op de offerte(s) zullen wij in overleg gaan met MB-Online waarbij we tijdens het bouwen direct rekening kunnen houden met de besproken wensen omtrent SEO optimalisatie, landingspages, menustructuren, koppeling Google Analytics, etc.

mb-online

Kijk voor meer informatie op www.mb-online.nl