Over ons

Wie zijn wij?

Bluepoint Webdesign is opgericht door Michiel Stiekema en Mark van der Meer. Wij hebben vele jaren ervaring met het bouwen van websites en webshops voor bedrijven en verenigingen. Van starters-websites met een paar tekstpagina's tot en met volledige maatwerk oplossingen. Met onze ervaring helpen we jou graag verder en bieden een uitstekende service

MichielStiekemaMarkVDMeer

Michiel Stiekema

Designer & Frontend Developer
Voor al je online en offline design

Mark van der Meer

Backend Developer
Voor al je technische oplossingen

 

 
 

 

Wij hebben dé oplossing voor jou!

Onze klanten vinden het al jaren een verademing dat we met hun meedenken en vaak oplossingen bieden waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Bovendien houdt onze service niet op bij een website of webshop: met onze grafisch achtergrond en jarenlange ervaring kunnen we het hele spectrum van de grafisch industrie leveren waarbij een logo ontwerp, huisstijl, reclamemateriaal, drukwerk, etc. geen enkel probleem is.

Website laten maken Hilversum
 

 

Klanten over Bluepoint webdesign

 

 

 
JoomlaWordpress300x180

CMS systeem

Wij hebben gekozen om websites zowel in Joomla! als in WordPress te bouwen. Beide systemen draaien al jaren mee op het hoogste niveau van CMS websites. Afhankelijk van de wensen van de klant adviseren wij om de website in Wordpress of in Joomla te bouwen. WordPress is meer geschikt voor kleinere websites of gerichte blog-/nieuws websites. Joomla! gebruiken we meer voor de complexere maatwerk websites. Voor een webshop kunnen we, afhankelijk van de wensen, je adviseren om Joomla in combinatie met Hikashop© of WordPress in combinatie met WooCommerce te gebruiken.

 

 

Voor alles is een oplossing... wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Neem nu contact op

 

Je wilt vrijheid!

Wij houden van vrijheid. Jij toch ook? Daarom zit je bij Bluepoint Webdesign niet vast aan een jaarabonnement of -contract. We werken met onderhoudspakketten voor je website of webshop die je per maand betaalt en die per maand opzegbaar zijn. Ja, dat is inderdaad een groot verschil met andere aanbieders. En in tegenstelling tot zogeheten “online website-builders” draaien onze websites elk met hun eigen database. Dit biedt als voordeel dat:
1.    van jouw website maandelijks een goede back-up gemaakt kan worden
2.    jouw website te verhuizen is, maar wij zullen ons uiterste best doen om daar geen aanleiding toe te geven ;)

 

Webdesign voor betaalbare prijzen (en zonder kleine lettertjes)