Trots op ons werk & dankbaar voor de mooie recensies!

DeOnthaastinglogo

Bed and Breakfast Gennep

www.benbdeonthaasting.nl

Toen ons bedrijf een website moest hebben om informatie te delen en boekingen te doen, hebben wij er geen seconde aan getwijfeld bij Michiel en Mark aan te kloppen. Beide heren hebben ons van minuut één tot de laatste minuut ontzorgd op weg naar een fantastisch eindresultaat. Zelfs het logo, bewegwijzeringsbordjes, visitekaartjes en social media logo's werd door beide heren geheel verzorgd. Een echte aanrader en ook via deze weg willen wij Michiel en Mark nog een keer bedanken voor het prachtige eindresultaat en hulp bij de diverse randzaken.

Angelique en Gerwin
B&B De Onthaasting

 
Vitauitvaartzorg

Uitvaartbegeleiding

www.vitauitvaartzorg.nl

Bluepoint heeft niet alleen een prachtige website voor ons bedrijf 'Vita Uitvaartzorg' gecreëerd maar ook onze gehele huisstijl. 

Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat, het is een geweldig creatief proces… van logo, stickers, bewaarkaarten en de belettering op het raam tot aan het wensenboekje alles is netjes en vakkundig door hen begeleid. Michiel en Mark zijn echte professionals, het was een feestje om met hen samen te werken. 

De communicatie is erg prettig, de mannen geven goede adviezen en staan altijd voor je klaar! 
Michiel en Mark nogmaals heel erg bedankt voor alle support en creativiteit. 

Martha en Maribel 
Vita Uitvaartzorg

 
DenB grafisch printen

grafische printers, supplies en trainingen

www.denb.nl

We hebben als d&b gekozen om de website te laten maken door Bluepoint. Na een kennismakingsgesprek en het doornemen van onze wensen werd er snel geschakeld. Ze hebben onze wensen goed weten te vertalen naar de website.

Bluepoint denkt mee, is betrokken van het begin tot het einde en heeft de juiste expertise in huis. Geen vraag was te moeilijk en we zijn erg blij met het eindresultaat!

Jasper van Burgsteden
d&b grafisch printen

 
PediMediQue

Opleiding medisch pedicure

www.pedimedique.nl

Voor onze rijkserkende opleiding medisch pedicure Mbo-4 heeft Bluepoint de website gebouwd en heeft deze ook in onderhoud. Gedurende het hele proces werd meegedacht, rekening houdend met onze wensen en kregen wij uitstekende adviezen. Wil je iets veranderen, of een nieuwe toepassing, het kan! Met hun technische kennis en ervaring is alles mogelijk. Maar het allerbelangrijkste naast professionaliteit is de betrouwbaarheid en eerlijkheid van Bluepoint.

Ze zijn altijd bereikbaar en problemen worden direct opgelost. Die service is eigenlijk onbetaalbaar. Inmiddels werken wij al een aantal jaren met Bluepoint en wij blijven ons verbazen over de snelle supportservice. Bluepoint is een bedrijf dat wij van harte kunnen aanbevelen. Techniek, creativiteit en flexibiliteit, dat is Bluepoint!

Madelon Grin
PediMedique

 
VVFZlogo

Administratieve ondersteuning & budgetcoaching

www.vvfz.nl

Ik ben heel erg tevreden over het werk wat Bluepoint webdesign heeft geleverd. Middels een zeer prettige samenwerking is er een heel mooie website is gekomen die exact past bij mijn bedrijf. Zeer plezierige communicatie en continu op de hoogte gebracht van de ontwikkeling van dit project.

Daarnaast bieden ze super support en hoef je niet lang te wachten op antwoord of een oplossing. Al met al ben ik zeer te spreken over Bluepoint webdesign en raad ik hen zeker aan voor bedrijven die een nieuwe website of webshop nodig zijn.”

Tabitha van Vliet 
Van Vliet Financiële Zorg

 
Hjrlogo

Relatie- & gezinstherapie

www.helpjerelatie.nl

Omdat we met een eerder onderneming al naar volle tevredenheid een webshop en website bij Bluepoint webdesign had laten maken, zijn we uiteraard daar nu ook weer terecht gekomen. Je komt met wat ideeën die zij verder uitwerken en geven diverse opties waaruit je kan kiezen. Je kan het zo mooi krijgen als je wilt, maar uiteraard moet je ook het budget in de gaten houden.

De jongens van Bluepoint webdesign denken daar ook graag met je in mee en luisteren goed naar je wensen en mogelijkheden. Ook hun support is uitstekend en dat is wat je wilt als ondernemer… ze ontzorgen je op dit gebied volledig.

Marcella & Rick Hafkamp
Help je relatie

 
Triencologo

Rijschool Wolvega

www.rijschooltrienco.nl

Ik had de knoop doorgehakt en wilde voor mezelf beginnen, hierbij had ik een website nodig. Bluepoint webdesign heeft hierin goed meegedacht en geadviseerd. Een goed heldere samenwerking, zonder poespas en afspraak is afspraak. Duidelijke uitleg over wat je kunt verwachten en altijd een fijn contact.

Het resultaat: een website precies zoals ik in gedachten had. Er wordt goed geluisterd en meegedacht en kunnen ook snel schakelen en als dat belangrijk voor je is, dan heb je binnen no-time een website. Zeer tevreden met het werk van Bluepoint webdesign!

Trienco Betten
Rijschool Trienco

 
SalMonlogo

Vis rokerij, catering & events

www.sal-mon.nl

Toen we op zoek gingen naar om onze webshop te verbeteren en professionaliseren, waren we bij het eerste contact meteen verrast door de heren van Bluepoint webdesign. Gelijk werd er goed meegedacht in hoe dit aan te pakken. Bluepoint webdesign heeft vakkundig werk geleverd en we zijn erg blij met onze webshop. Een zeer creatief en proactief team dat oplossingsgericht met je meedenkt. We zijn erg tevreden met het resultaat en de samenwerking.

We raden daarom ook iedereen aan die een website of webshop nodig heeft om naar Bluepoint webdesign te gaan!

Dirk Bos & Ricardo Braga
Bos & Braga Fish Smokehouse

 

Bluepoint, onze reddende engel

Na een slechte ervaring met een websitebouwer ergens ver weg kwam ik na enig Googlen al snel bij Bluepoint terecht. Dicht bij huis, overzichtelijke website. Afspraak gemaakt en na een en ander besproken te hebben zijn Mark en Michiel direct aan de slag gegaan. Ze zijn snel, denken mee, lossen problemen op en hebben onze sites professioneel aangepakt. We zijn zeer tevreden en alles loopt nu op rolletjes. 
 

Dick van Vlaardingen
Van Vlaardingen, 100% Tabak & Premuim Blend 

 
hagenkeuringennl

Gereedschap keuringen

www.hagenkeuringen.nl

Bluepoint webdesign heeft mijn website ontworpen. Ik heb een prettige samenwerking ervaren waarbij er goed en deskundig werd meegedacht. Ze zijn snel en vakkundig, ook in het support wat ze geven.

Als er iets verandert dient te worden in de site, is dit met een simpel mailtje geregeld en de heren gaan hier gelijk mee aan de slag.
Ook voor domeinnamen en mailinstellingen kunt u bij de heren terecht.

In één woord een top bedrijf en top service, dus echt een aanrader voor de zelfstandig ondernemer!

Martijn hagen
Hagen keuringen

 
MVLogo

Vertaalservice & tekstschrijven

www.michellevertaalt.nl

Hoe promoot en profileer je jezelf als vertaalbureau tussen alle andere vertaalbureau’s op Google? Dat was voor mij een grote zorg, want er zijn tenslotte duizenden vertaalbureau’s in Nederland en België, ieder met zijn eigen unieke uitstraling. Zelf had ik echt geen idee waar ik moest beginnen, welke kleuren ik wilde gaan gebruiken, of hoe de lay-out van de website het beste tot zijn recht zou komen, mijn website moest zich tenslotte hoe dan ook kunnen onderscheiden van de anderen. Het moest opvallend zijn en vooral warmte, professionaliteit en vertrouwen uitstralen. Dankzij Bluepoint Webdesign en de onmisbaar hulp, advies en begeleiding is dat meer dan gelukt. Ik ben super trots op het eindresultaat! 

Michelle Schuurman
Michelle Vertaalt

 
Again

Webshop 2e hands kleding

www.again.nu

Toen wij op zoek gingen naar de juiste partij voor onze nieuwe webshop Again.nu; kwamen we al snel uit bij Bluepoint Webdesign. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en werden we aan de hand meegenomen in het ingewikkelde proces van het laten bouwen van een professionele webshop. De proactieve manier van werken, de creativiteit en de hands-on-mentaliteit heeft geresulteerd in een hoogwaardige webshop met alle toeters en bellen. Wij zijn dan ook meer dan tevreden met het resultaat en de prettige samenwerking. 

Onze slogan; “Hope to see you Again”, is dan ook toepasselijk voor de langdurige samenwerking die we met Bluepoint aangaan. Met de verdere uitbreidingen nieuwe projecten gaan wij ook zeker weer met de heren in zee.

Kees Witteveen
Again.nu

 
Logo

Veel Goeds van de vrije school

www.veelgoeds.org

Toen ik op zoek ging naar webdesigners voor het herbouwen van mijn website www.veelgoeds.org, bleek het helemaal niet zo eenvoudig om mensen te vinden die én heel goed zijn in hun vak én in staat zijn om alles in voor mij begrijpelijke taal uit te leggen. Wat ben ik blij met BluePoint! Betrouwbaar, beschikbaar, en ook nog eens betaalbaar. Een zeer prettige samenwerking ontstond met als resultaat een prachtige site! Mijn dank is groot voor hun vakkundige vertaling van mijn wensen naar een passende inrichting en vormgeving. Nu kan ik me weer richten op mijn inhoudelijke werk, in de geruststellende wetenschap dat Mark en Michiel er zijn om het webgedeelte waar nodig verder te dragen en elke vraag snel te beantwoorden. 

Jany van Oudheusden
Veel Goeds

 
MeldarologoRGB

Internet & IT diensten

www.meldaro.nl

Wij zijn zeer tevreden met Bluepoint Webdesign. We werden deskundig en professioneel geholpen en wanneer nodig ook van advies voorzien door Michiel en Mark. Ze hebben een heel mooi website gemaakt voor onze bedrijf Meldaro Internetmonteur. Beslist een aanrader! Toppers

 

Meldaro

 
VanLeeuwen verhuizingen en OpslagVL

Verhuisbedrijf te Ankeveen
& verhuur van opslag-units

www.vanleeuwen-verhuizingen.nl

www.opslagvl.nl

Al vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht ontstond er een goede samenwerking.
De eerste webshop, www.opslagvl.nl, hebben ze vakkundig en naar volle tevredenheid gerealiseerd.
Zeker het stuk maatwerk voor het berekenen van de benodigde unit ruimte, waardoor de klant direct kan zien welke units er voor hem/haar beschikbaar zijn, zijn we heel content mee.

Omdat hun service en persoonlijke aanpak zo goed is, hebben we besloten om ook onze website www.vanleeuwen-verhuizingen.nl door hun onderhanden te laten nemen.

Wederom hebben ze goed werk geleverd. Een mooi online formulier waarin er makkelijk snel en overzichtelijk het aantal kubieke meters berekent word wat de klant wil verhuizen.

Frans van Leeuwen
OpslagVL & van Leeuwen verhuizingen

 

 
Wereldvandehaai

informatieve website over haaien

www.wereldvandehaai.nl

We zijn super blij en enorm trots op het eindproduct van onze website Wereld van de Haai! De opzet van de website was om informatie over haaien en ook heel veel andere zeediersoorten beschikbaar te maken voor geïnteresseerden. Ons doel was om de grootste, de mooiste en de meest informatieve haaienwebsite van Nederland en België te worden, en een bron van informatie voor jongeren te zijn die op zoek zijn naar informatie voor hun werkstukken. Dankzij de hulp, advies en creativiteit van Bluepoint Webdesign is dat ons meer dan gelukt. Ben je ook op zoek naar een bedrijf om je website te laten maken, neem dan contact op met Bluepoint Webdesign. Je krijgt er absoluut geen spijt van!  


Wereld van de Haai

 
Scootmobielvitaal

Specialist in scootmobielen

www.scootmobielvitaal.nl

Wij van Scootmobiel Vitaal zijn erg tevreden over Bluepoint webdesign. In het gehele proces wordt er continu goed meegedacht en goed advies gegeven. De opdrachten worden snel en vakkundig uitgevoerd en de persoonlijke aanpak ervaren wij als zeer prettig. Zowel voor het ontwikkelen van een mooie huisstijl als voor het bouwen van een mooie website moet je bij Bluepoint zijn. Niet alleen op een laptop maar ook op een tablet en een smartphone ziet onze website er tiptop en overzichtelijk uit. Kortom, Bluepoint webdesign is een aanrader!

Louis Saes
Scootmobiel Vitaal

 
Jan Jongerius

Vers supermarkt Hilversum

Bluepoint webdesign heeft zeer goed werk geleverd met onze nieuwe website! Net als wij hebben zij een uitstekende service waardoor er een prettige samenwerking is. Bluepoint webdesign… gewoon doen!


Jan & Marcel Jongerius
Verssupermarkt Jan Jongerius

 

 
Wijnhandel van Diemen - Larense bierschuur

Slijterij en Bierschuur te Laren (NH)

Bluepoint heeft snel en vakkundig werk geleverd met het bouwen van onze website van de Larense Bierschuur. Wij hadden een beetje haast en ze hebben alles gedaan om de website snel, degelijk en netjes online te zetten.

Omdat we zeer tevreden waren met hun service besloten we om ook onze bestaande webwinkel van Wijnhandel van Diemen bij hun onder te brengen. De verhuizing hebben ze met geduld en zorgvuldigheid gedaan. Binnen 2 uur na het verhuizen draaide onze webwinkel alweer zonder problemen... Geweldig!
Onze webshop draait zeer goed en snel. En dat voor een lage prijs als je in acht neemt dat het hosten, onderhoud en support bij de prijs zit inbegrepen.

Wij zijn zeer tevreden met Bluepoint webdesign!

Wijnhandel van Diemen & de Larense Bierschuur

 
Hieru

Online uitvaart regelen & vergelijken

 

De mensen van Bluepoint webdesign hebben bij de ontwikkeling van ons platform hun vakkundigheid goed laten zien. Vanaf het begin zijn ze op een professionele manier nauw betrokken geweest bij logo-ontwerp, design en ontwikkeling (look & feel), workflow maar ook maatwerk oplossing. Het team is zeer creatief, pro-actief en vooral ook oplossingsgericht. Daarbij hanteren ze heel duidelijk het afspraak-is-afspraak principe. Vanwege hun kennis, creativiteit, professionaliteit maar vooral service gerichtheid wil ik hun graag als partij om ons platform tot een succes te maken.

 

Hans Noorman
Hieru ®