VanLeeuwen verhuizingen en OpslagVL

Verhuisbedrijf te Ankeveen
& verhuur van opslag-units

www.vanleeuwen-verhuizingen.nl

www.opslagvl.nl

Al vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht ontstond er een goede samenwerking.
De eerste webshop, www.opslagvl.nl, hebben ze vakkundig en naar volle tevredenheid gerealiseerd.
Zeker het stuk maatwerk voor het berekenen van de benodigde unit ruimte, waardoor de klant direct kan zien welke units er voor hem/haar beschikbaar zijn, zijn we heel content mee.

Omdat hun service en persoonlijke aanpak zo goed is, hebben we besloten om ook onze website www.vanleeuwen-verhuizingen.nl door hun onderhanden te laten nemen.

Wederom hebben ze goed werk geleverd. Een mooi online formulier waarin er makkelijk snel en overzichtelijk het aantal kubieke meters berekent word wat de klant wil verhuizen.

Frans van Leeuwen namens OpslagVL & van Leeuwen verhuizingen

 

 

Hieru

Online uitvaart regelen & vergelijken

 

De mensen van Bluepoint webdesign hebben bij de ontwikkeling van ons platform hun vakkundigheid goed laten zien. Vanaf het begin zijn ze op een professionele manier nauw betrokken geweest bij logo-ontwerp, design en ontwikkeling (look & feel), workflow maar ook maatwerk oplossing. Het team is zeer creatief, pro-actief en vooral ook oplossingsgericht. Daarbij hanteren ze heel duidelijk het afspraak-is-afspraak principe. Vanwege hun kennis, creativiteit, professionaliteit maar vooral service gerichtheid wil ik hun graag als partij om ons platform tot een succes te maken.

Hans Noorman namens Hieru ®

 

BBAN

Bouwbegeleiding & meer...

www.bban.nl

Al vanaf 2008 doet Michiel Stiekema, van Bluepoint webdesign, de meest uiteenlopende zaken voor de BBAN Groep. Van logo en huisstijl ontwerp, drukwerk, belettering tot en met het bouwen en beheren van onze websites en klantportaal.

Bij Bluepoint wordt te allen tijde actief en vooral zeer creatief mee gedacht tijdens alle fases, vanaf het ontwerpproces tot aan het ontwikkelen én leveren alle benodigde Point of Sale- materialen. Hun perfectionisme en snelle wijze van schakelen, uitvoeren én leveren is hierbij van onschatbare waarde voor ons als klant. Naast de uitstekende service en expertise heeft Bluepoint webdesign het enthousiasme om nog jaren mee te bouwen aan de BBAN Groep.

Ing. René Verlaan namens de BBAN Groep

 

Jan Jongerius

Vers supermarkt Hilversum

www.janjongerius.nl

Bluepoint webdesign heeft zeer goed werk geleverd met onze nieuwe website! Net als wij hebben zij een uitstekende service waardoor er een prettige samenwerking is. Bluepoint webdesign… gewoon doen!

Jan & Marcel Jongerius namens Verssupermarkt Jan Jongerius

 

 

Wijnhandel van Diemen - Larense bierschuur

Slijterij en Bierschuur te Laren (NH)

Bluepoint heeft snel en vakkundig werk geleverd met het bouwen van onze website van de Larense Bierschuur. Wij hadden een beetje haast en ze hebben alles gedaan om de website snel, degelijk en netjes online te zetten.

Omdat we zeer tevreden waren met hun service besloten we om ook onze bestaande webwinkel van Wijnhandel van Diemen bij hun onder te brengen. De verhuizing hebben ze met geduld en zorgvuldigheid gedaan. Binnen 2 uur na het verhuizen draaide onze webwinkel alweer zonder problemen... Geweldig!
Onze webshop draait zeer goed en snel. En dat voor een lage prijs als je in acht neemt dat het hosten, onderhoud en support bij de prijs zit inbegrepen.

Wij zijn zeer tevreden met Bluepoint webdesign!

Marieke Hafkamp namens Wijnhandel van Diemen & de Larense Bierschuur

 

Scootmobielvitaal

Specialist in scootmobielen

www.scootmobielvitaal.nl

Wij van Scootmobiel Vitaal zijn erg tevreden over Bluepoint webdesign. In het gehele proces wordt er continu goed meegedacht en goed advies gegeven. De opdrachten worden snel en vakkundig uitgevoerd en de persoonlijke aanpak ervaren wij als zeer prettig. Zowel voor het ontwikkelen van een mooie huisstijl als voor het bouwen van een mooie website moet je bij Bluepoint zijn. Niet alleen op een laptop maar ook op een tablet en een smartphone ziet onze website er tiptop en overzichtelijk uit. Kortom, Bluepoint webdesign is een aanrader!

Louis Saes namens Scootmobiel Vitaal