Grafisch ontwerp 

Bluepoint webdesign ontwerpt en levert alles voor je bedrijfsuitingen!

Van logo ontwerp, al het denkbare drukwerk, reclamemateriaal, websites, webshops en zelfs animatie video's

Online en offline

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring binnen de grafische industrie weten we waar we over praten. Of het nu gaat over CMYK, RGB of Hexachrome kleuren of over mat, gesatineerd, of silk papier of over HTML, CSS of PHP codes, wij spreken alle vakjargons die we vertalen naar begrijpelijke taal voor onze klanten.

Slide
 

 

 

Slide

Logo ontwerp

Je begint een bedrijf, dan wil je ook een uitstraling waaraan mensen je bedrijf herkennen. En deze uitstraling begint met een goed logo. Een logo moet bij jezelf en je bedrijf passen, maar ook de juiste doelgroep aanspreken. Het moet herkenbaar zijn en liefst ook uitstralen wat je bedrijfsactiviteit is. Tevens wil je dat het logo goed te gebruiken is op diverse media zoals op een visitekaartje, op een flyer en/of folder. Maar ook op je website of op je bedrijfskleding. 

 

 
 

 

Huisstijl ontwerp

Na het ontwerpen van je logo is het vormgeven van je huisstijl ook een belangrijke vorm van uitstraling. Alle elementen en kleuren rondom je logo bepalen de algehele uitstraling van je bedrijf. Met deze elementen kun je bijvoorbeeld een strakke, zakelijke uitstraling maken of wat lossere, vrolijkere uitstraling.

Slide
 
 
 
 

OB_Logo.png
OB_huisstijl.png
OB_display.png
OB_collectie_kaars3.png
OB_collectie_kaars2.png
OB_Spray_collectie.png
OB_collectie_kaars1.png
OB_Kaars1.png
OB_Kaars23.png
OB_Kaars45.png
OB_Zeep.png
OB_thee2.png
OB_thee1.png
OB_Logo.png
OB_huisstijl.png
OB_display.png
OB_collectie_kaars3.png
OB_collectie_kaars2.png
OB_Spray_collectie.png
OB_collectie_kaars1.png
OB_Kaars1.png
OB_Kaars23.png
OB_Kaars45.png
OB_Zeep.png
OB_thee2.png
OB_thee1.png
previous arrow
next arrow

Huisstijl doorvoeren op producten

Voor Oscar & Babette hebben we naast hun huisstijl drukwerk ook de productlijn mogen ontwerpen. Op de producten is het logo en lettertype van de huisstijl doorgevoerd voor de herkenbaarheid van het merk en worden overige element juist gebruikt om de eigenschappen van het product zelf te benadrukken. 

 

 

 

Animatie video's

Naast logo en huisstijl ontwerp en het bouwen van websites en webshops, maken we ook animatie video's.

De animatie video's verdelen we onder in 3 stijlen, namelijk 3D, 2D en Doodle. Samen bepalen we welke stijl het beste bij je bedrijf, product of actie past.

3D animatie

Voor deze 3D video's maken we gebruik van software waarin we gebruik maken van bestaande karakters. Deze karakters (meer dan 200 verschillende!) kunnen we diverse bewegingen laten maken. Tevens is er een grote keuze uit achtergronden, items, achtergrond muziek en AI-stemmen.
 

Slide

 

 


 

Slide
SpelenPlay

2D Animatie

Binnen de 2D animatie maken we gebruik van diverse software waarvan we de technieken samenvoegen in één video, uiteraard afhankelijk van de wensen. Hierin maken we vaak geen gebruik van karakters, maar alleen tekst, items, (scherm)video's en afbeeldingen. 

 

 


 

Doodle 

In een Doodle video wordt alles "getekend" door een hand. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor een uitleg video van een systeem of werkwijze. Er zitten standaard items en karakters in deze software maar we kunnen hierin ook alles zelf ontwerpen, invoegen en de tekenhand zelf  aansturen.  

Slide
SpelenPlay
 

 

Bij ons heb je al een animatie video vanaf €600,-