Slide
Website laten maken in Hilversum

Meerdere tevreden klanten uit Hilversum en omgeving zijn je al voor gegaan!
Wij bouwen prachtige websites tegen scherpe tarieven voor ondernemers in heel Nederland.

Website laten maken in Hilversum

Als je op zoek bent om een website te laten maken in Hilversum dan helpt Bluepoint webdesign je graag. Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, een professionele gebruiksvriendelijke website is dan ook onmisbaar in de huidige samenleving voor jou bedrijf. Bluepoint webdesign Hilversum beschikt over de juiste capaciteiten om een website op maat te maken, waarbij jou wensen hoog in het vaandel staan.

 

 


 
 
Website laten maken Hilversum

Webdesign Hilversum

Bluepoint webdesign biedt verschillende diensten aan omtrent het laten maken van een website in Hilversum en omgeving. Zo kunt u kiezen om een nieuwe website te laten maken of een webshop te laten ontwikkelen. Ook een “make over” van jou huidige website is een mogelijkheid. Dit afgestemd op jou wensen en ideeën om je bedrijf professioneel te etaleren op het internet. Bluepoint webdesign Hilversum is altijd op de hoogte van de laatste trends en heeft veel technische expertise in huis om ervoor te zorgen dat de website/-shop zo betrouwbaar mogelijk online zal zijn,  gebruiksvriendelijk werkt en responsive is zodat deze op elk apparaat goed bekeken kan worden.

 

Ook kun je kiezen voor ons onderhoudspakket, om het onderhoud en beheer van de website aan Bluepoint webdesign over te laten en de website/-shop altijd up-to-date is. Kies je voor alleen hosting dan mis je de voordelen en zekerheid van het onderhoud en support. Door het gebruik van een betrouwbaar CMS-systeem (Content Management System) kun je zelf gemakkelijk pagina’s aanpassen en/of toevoegen, plaatjes uploaden en in geval van een webshop producten en categorieën toevoegen. Hierdoor kun je tegen een scherpe prijs een website/-shop laten maken in Hilversum met de gewenste kwaliteit.

Slide
Onze werkwijze
looks_one
Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Onder het genot van een kopje koffie brengen we samen je wensen en doelstellingen in kaart.

looks_two
Offerte

Wij maken op basis van het oriëntatiegesprek een gerichte offerte.

looks_3
Je website in een testomgeving

Na akkoord op de offerte gaan we een testomgeving inrichten en zullen we beginnen met de bouw van je website. Tijdens de bouw kan er makkelijk naar wens worden bijgestuurd.

looks_4
Opleveren van je website

Als alles volledig naar tevredenheid is, zetten we de website over op je domeinnaam en voeren we enkele laatste checks uit zodat we zeker weten dat alles correct werkt.

Hosting

Een website laten maken is één ding, maar om deze website op het internet te zetten en te laten draaien heb je hosting nodig, jou eigen plekje op het World Wide Web zo gezegd. Bluepoint webdesign regelt dit voor je! Wij hosten bij een betrouwbare partij welke beschikt over de juiste servers om jou website goed te laten draaien. Hierdoor kunnen we veilige en betrouwbare hosting bieden voor iedere website.

Heb je al een website gehost bij een hostingspartij? Dan kunnen we deze verhuizen voor je.

Waarom hosting bij Bluepoint webdesign te Hilversum?

  • Snelheid: de website heeft een hoge snelheid doordat wij gebruik maken van de nieuwste technologie
  • Betrouwbaarheid: de website in eigen beheer en daardoor altijd online
  • Onderhoud: via onderhoud worden al jou zorgen uit handen genomen
 
 
Hosting Hilversum
 

 

Klanten over Bluepoint webdesign


 

Werkwijze Bluepoint webdesign

Kiest u ervoor om een website te laten maken in Hilversum bij Bluepoint webdesign? Wij vinden het een must dat de website geheel op jou wensen is afgestemd. Daarom kun je rekenen op een goede en snelle service, wij zijn altijd bereikbaar om jou vragen te beantwoorden.

Vooraf onderzoeken we samen hoe we jou website het beste kunnen bouwen zodat jou bedrijf zich online onderscheidt. Samen aan de slag om jou bedrijf op de beste wijze op het internet te tonen en zo het succes te vergroten!

Bel ons om meer te weten over onze uitstekende service

Neem nu contact met ons op als je op zoek bent naar een webdesign-professional om jou bedrijf te laten groeien. Een website laten maken voor je bedrijf in Hilversum hoeft niet moeilijk te zijn en dat merk je direct als je kiest voor Bluepoint Webdesign. Ervaar een betaalbare oplossing en laat al jou webzaken afhandelen door ervaren webbouwers.

Bezoekadres

Mozartlaan 25-S
1217 CM Hilversum
T. 035 700 97 85
(Graag eerst even een afspraak maken)
Mozartlaan