Een mooie website voor jouw uitvaartonderneming

Ben jij op zoek naar een webbouwer jouw wensen als uitvaartondernemer in een mooie website kan vertalen? Wij kunnen je helpen! Voor alle websites die we maken bouwen we een mooi maatwerk template volledig naar jouw wens. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de rust en professionaliteit die een website voor deze branche dient uit te stralen en komen al jouw doelen en die van jouw doelgroep naadloos samen. 

Website-uitvaartonderneming-laten-maken

 


 
 
Huisstijl-ontwerp-uitvaartonderneming

Voor wie?

Begin je net een uitvaartonderneming in de buurt van Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, Eemnes, Baarn, Soest of Bilthoven, dan kunnen wij het volledige spectrum van je huisstijl ontwerpen en realiseren. Van logo en huisstijlontwerp, drukwerk en vlaggen tot alle online uitingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Heb je reeds een uitvaartonderneming of neem je een bestaande uitvaartonderneming over, ook dan helpen we je graag om een stapje verder te professionaliseren. Heb je nog een (verouderde) website draaien op de domeinnaam die je wilt behouden? Dan bouwen wij je nieuwe website in een eigen conceptomgeving zodat je huidige website kan blijven draaien en bezoekers geen hinder ondervinden. Zodra alles helemaal klaar is zetten we de nieuwe website op de reeds bestaande domeinnaam. 

Tijdens het bouwproces krijg je toegang tot deze conceptomgeving om de bouw te kunnen volgen en waar nodig bij te kunnen sturen. 

 

Slide
Onze werkwijze
looks_one
Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Onder het genot van een kopje koffie brengen we samen je wensen en doelstellingen in kaart.

looks_two
Offerte

Wij maken op basis van het oriëntatiegesprek een gerichte offerte.

looks_3
Je website in een testomgeving

Na akkoord op de offerte gaan we een testomgeving inrichten en zullen we beginnen met de bouw van je website. Tijdens de bouw kan er makkelijk naar wens worden bijgestuurd.

looks_4
Opleveren van je website

Als alles volledig naar tevredenheid is, zetten we de website over op je domeinnaam en voeren we enkele laatste checks uit zodat we zeker weten dat alles correct werkt.

Welke mogelijkheden zijn er?

Omdat wij volledig maatwerk kunnen leveren zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Wilt u bijvoorbeeld een eigen condoleanceregister? Of een klantenomgeving met een eigen dashboard? Of een calculatieformulier voor uitvaartkosten? We horen je wensen graag!

Heb je al een website gehost bij een hostingspartij? Dan kunnen we deze verhuizen voor je.

Laat je website meegroeien met je organisatie

Ben je een startende uitvaartondernemer, dan kunnen wij ons voorstellen dat je op zoveel vlakken nog bezig bent dat je ook je website in eerste instantie minimaal wilt opzetten. Dit is geen enkel probleem, sterker nog… we zullen je het vooral aanraden! Wil je op een later tijdstip bijvoorbeeld een condoleanceregister laten inbouwen, dan is dat prima mogelijk. De systemen wij mee werken zijn modulair waardoor je website ten aller tijde is uit te breiden.

Waarom hosting bij Bluepoint Webdesign?

  • Snelheid: de website heeft een hoge snelheid doordat wij gebruik maken van de nieuwste technologie
  • Betrouwbaarheid: de website in eigen beheer en daardoor altijd online
  • Onderhoud: via onderhoud worden al jou zorgen uit handen genomen
 
 
Hosting Hilversum
 

 

Klanten over Bluepoint webdesign


 

Werkwijze Bluepoint Webdesign

Kies je ervoor om een website te laten maken bij Bluepoint Webdesign? Wij vinden het een must dat de website geheel op jou wensen is afgestemd. Daarom kun je rekenen op een goede en snelle service, wij zijn altijd bereikbaar om jou vragen te beantwoorden.

Vooraf onderzoeken we samen hoe we jouw website het beste kunnen bouwen zodat jou uitvaartonderneming zich online onderscheidt. Samen aan de slag om jouw bedrijf op de beste wijze op het internet te tonen en zo het succes te vergroten!

Bel ons om meer te weten over onze uitstekende service

Neem nu contact met ons op als je op zoek bent naar een webdesign-professional om jouw uitvaartonderneming te laten groeien. Ervaar een betaalbare oplossing en laat al jouw webzaken afhandelen door ervaren webbouwers.

Bezoekadres

Mozartlaan 25-S
1217 CM Hilversum
T. 035 700 97 85
(Graag eerst even een afspraak maken)
Mozartlaan