SEO landingspages

Waarschijnlijk heb je de term “Landingspage” al wel eens eerder gehoord, maar wat is dat nu eigenlijk? Een landingspage oftewel een landingspagina is een pagina waarop je een bezoeker wilt laten binnenkomen en waarbij de inhoud aansluit bij de zoekopdracht die hij gedaan heeft bij Google. Deze pagina’s bevatten teksten met trefwoorden waarop je gevonden wilt worden en zijn zoekmachine vriendelijk geschreven (SEO vriendelijk).
 
Stel: je bent hovenier en hebt een website en je werkgebied is ’t Gooi. Dan wil je dat Google je website toont als een potentiële klant zoekt op bijvoorbeeld “hovenier Hilversum”.  Als er dan in jouw website een goede landingspage voorkomt die tekstueel gaat over een hovenier (die werkzaam is) in Hilversum, dan haalt Google die pagina naar voren in de zoekresultaten. Als de persoon hier dan op klikt komt hij/zij op de landingspage uit en kan vervolgens via je menuknoppen door je website klikken. 
 
Hieronder een voorbeeld: de landingspage heeft de uitstraling van een gewoon artikel. In de backend van de website wordt de Metadata met trefwoorden ingevuld welke bij Google weer getoond wordt als de zwarte tekst. Je ziet dat Google de woorden waarop is gezocht vet-gedrukt maakt (Hoveniersbedrijf & Hilversum). Zodra er op die link in Google wordt geklikt, komt de bezoeker op de betreffende landingspage die dus volledig aansluit bij zijn of haar zoekopdracht.
Metadata
 
Het grote voordeel van landingspages is dat het een éénmalige investering is waarbij je de organische vindbaarheid van je website vergroot.

Maar let op! Het is geen garantie dat je met een landingspage automatisch op de eerste pagina in zoekmachines wordt getoond. De positie binnen de zoekresultaten is mede afhankelijk van de concurrentie… doen jouw concurrenten minder aan SEO en landingspages dan is het waarschijnlijk dat jij dus hoger komt in de ranking.
 
Mocht je vragen hebben over het verbeteren van de SEO op jouw website of webshop? Neem dan gerust contact met ons op!

Hieronder de prijs per landingspage.

Prijs is inclusief: Tekst geschreven door een SEO tekstschrijver, metadata, trefwoorden en plaatsing/opmaak door ons binnen je website. 

Aantal pagina'sPrijs per pagina
1-5 pagina's € 49,50
6-25 pagina's€ 46,75
26-50 pagina's€ 44,00
51-100 pagina's41,25
101- > pagina's€ 38,50

Lees ook: Hoger in Google